En vision om at skabe bæredygtig sundhed – For din krop, miljøet og økonomien.

Har du en krop, eller er du en krop?
Der findes intet forkert svar til det spørgsmål, men uanset hvilket svar du hælder til, så går forbindelsen til dig selv gennem kroppen.

Derfra næres vi af vores miljø – familie og venner, kultur og natur. Det er derfor afgørende, at det vi gør for at nære og bygge os selv op, ikke dræner vores miljø.

En afgørende faktor heri er økonomi.  Økonomi kommer af græsk.
Øko- henviser til “levende væseners vekselvirkning med deres miljø”. Mens -nomi henviser til “personer eller apparater, der ordner noget”.

Økonomi handler altså ikke blot om profit, men er et system af personer eller apparater, der regulerer produktion, forbrug og fordeling af varer og tjenester i et land, område eller tidsperiode.

Vi har længe skabt profit, men på bekostning af noget andet. Vi er derfor nødt til at blive økonomisk bæredygtige. Der skal være afkast her og nu, men der skal også være noget at se frem til.

Derfor har vi brug for en bæredygtig sundhed – For din krop, miljøet og økonomien.

,

,

Om Miel

Jeg er født og opvokset på en gård, hvor mine bedste barndomsminder var i flyvende galop over engen, mine walkabouts i skoven, og når vi tog til stranden og var enten i, på eller ved havet.

Som 5 årig startede jeg til dans, som 10 årig blev jeg elitedanser og som 14 årig blev jeg professionel.
Jeg lærte hvad det kræver både fysisk og mentalt at præstere som international atlet og senere som solodanser for Compañía de Danza Actuál i Mexico City.

Min uddannelse på Copenhagen Business School var derfor en naturlig vej for mit drive. Og det var der i arbejdet som journalist, at jeg fik mulighed for at strække mig udover teorien og formidle statistik og rapporter såvel som personlige eksistentielle fortællinger.

I dag forener jeg krop, natur og journalistik med speciale i naturmedicin. I klinikken med dedikation til den enkelte klients behov og ønsker, og i mit journalistiske arbejde som formidler af bæredygtig sundhed.